Selecteer een pagina

Persoonlijk vind ik visualiseren een prachtige tool. Ik weet nog dat ik tijdens mijn opleiding tot lifecoach een visualisatie kreeg over mijn toekomstige ik. In de ruimte waar we les kregen, lag ik samen met mijn studiegenoten op een matje op de grond (je kunt ook rechtop zitten btw). Onze docent begeleidde ons door de visualisatie heen. En wow, wat een mooie ervaring!

Stap voor stap en aan de hand van het verhaal van de docent maakte ik een reis naar mijn toekomstige ik: mijn ik over 20 jaar. En tijdens de visualisatie werden er vragen gesteld zoals ‘wat voor aanwezigheid is ze?’. En ik voelde rust, zachtheid en kalmte. En op de vraag ‘hoe zag ze eruit?’ zag ik mezelf als gelukkig en stralend. En weet je wat zo mooi is? Je ervaart letterlijk dat gevoel op het moment dat je het visualiseert. Terwijl ik in me in die periode juist vaak gejaagd voelde en onrustig.

Wat visualiseren is? 

Maar wat is nou visualiseren? Visualiseren is het zichtbaar voorstellen van een gedachte in een beeld. Het is een sterk middel om jouw verbeeldingskracht aan te spreken. Door te visualiseren beïnvloed je jouw onderbewuste en onderliggende overtuigingen. Onze hersenen maken namelijk geen onderscheid tussen wat je daadwerkelijk met het oog ziet of wat je met je ogen dicht ziet. Of tussen wat je actief doet of wat je jezelf in gedachten ziet doen. Maar waarom zou je er nou mee beginnen?

8 redenen om vandaag nog te beginnen met visualiseren

 1. Het geeft je ontspanning
 2. Je ontdekt je werkelijke wensen en verlangens
 3. Het stimuleert zelfliefde
 4. Het activeert je creativiteit
 5. Het ondersteunt bij het behalen van doelen
 6. Je gaat naar je gevoel toe en wat in jou leeft
 7. Voor focus in je leven
 8. Het vergroot je vertrouwen

Met visualiseren ga je voelen en ontdekken wat er in jou leeft en wat belangrijk voor je is. Om daar vervolgens naar te leven. Als jij bijvoorbeeld voelt dat je iets wilt veranderen in je leven is de sleutel tot succes het hebben van een duidelijk beeld van wat je wilt in je leven en hoe het voelt als je dat realiseert.

En om daar naar te leven brengt uitdagingen met zich mee, want daarvoor moet je stappen ondernemen. Dingen doen die misschien wel heel spannend zijn. Waar belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten zoals ‘ik kan het niet’, ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘wat zullen anderen van mij denken’ naar boven komen.

En die gedachten ondermijnen je zelfvertrouwen. Weerhouden je ervan om stappen te ondernemen die spannend zijn. Zodat je niet bang hoeft te zijn om te falen. Om fouten te maken. Om te kiezen voor iets wat misschien wel misgaat. En wat zullen anderen dan wel niet denken? Hierin kan een positieve mindset echt een enorm verschil in maken, maar daar ga ik je nog veel meer over vertellen. Visualiseren is hier namelijk al echt een geweldig onderdeel van!

Ohja, en iedereen kan visualiseren! Ook al denk je nu misschien van niet 😉

En mijn toekomstige ik over 20 jaar? Die is eigenlijk al dichterbij dan ik toen dacht..!

Wil je het ervaren? 

En dat gun ik jou ook! Doe nu nog gratis mee met het Visualisatie & Journaling Programma. In dit programma vind je ook de visualisatie van de Toekomstige Ik. Echt heel fijn om te ervaren.  Een ideaal programma voor focus, ontspanning en vertrouwen.

De basis to create a life you love.

Magbo Marketplace New Invite System

 • Discover the new invite system for Magbo Marketplace with advanced functionality and section access.
 • Get your hands on the latest invitation codes including (8ZKX3KTXLK), (XZPZJWVYY0), and (4DO9PEC66T)
 • Explore the newly opened “SEO-links” section and purchase a backlink for just $0.1.
 • Enjoy the benefits of the updated and reusable invitation codes for Magbo Marketplace.
 • magbo Invite codes: 8ZKX3KTXLK