Selecteer een pagina

Hi,

Mijn naam is Lia Remmelzwaal; ik begeleid sensitieve vrouwen met onthaasten en klein geluk ervaren met Mindful Fotograferen. Anders kijken. Naar je leven, je omgeving en de wereld. En je gedachtestroom even on hold zetten. Ik maak ook dankbaar gebruik van meditaties, visualisaties en ademtechnieken die voor zoveel rust en ontspanning zorgen.

Als hoogsensitief persoon weet ik hoe het voelt om overweldigt te worden door te veel prikkels van buitenaf. En dat je dan even me-time nodig hebt. Hoe je gedachten maar door blijven gaan. En hoe je zelfs kunt denken óver je denken. Perfectionisme. Kritisch zijn. Het willen voldoen aan verwachtingen en niet willen falen.

Maar ook hoe je intens kunt genieten van mooie, bijzondere dingen. Je oog voor detail. Een brede interesse. Je zorgzaamheid en inlevingsvermogen wat zowel een prachtige eigenschap is, maar er ook voor kan zorgen dat je jezelf op de laatste plaats zet.

‘If you change the way you look at things, the things you look at change’

Het kwartje viel

Tijdens mijn opleiding tot Holistisch Lifecoach aan de Academie voor Holistisch Coachen kwam ik o.a. in aanraking met aandachttraining: mindfulness. Het heeft nog een aantal boeken lezen, onderzoek doen, mensen spreken en trainingen volgen geduurd voordat ik echt wist wat ik als hooggevoelig persoon nodig heb. En dat is in het hier en nu zijn. Dan voel ik die inner peace. En acceptatie. Om het leven te leven als de golven van de zee. Emoties die komen en gaan. Eb en vloed. En erop vertrouwen dat het leven precies zo verloopt als dat het nodig is. Hoewel dat soms ook lastig kan zijn.

En dat is waar ik je dolgraag in wil begeleiden: te onthaasten, focus op klein geluk, ontwikkelen van een positief perspectief en acceptatie. Mijn opleiding tot Lifecoach en Fotograaf komen prachtig samen in Mindful Fotograferen. Een methode waar ik zó ontzettend enthousiast over ben, omdat je met eenvoudig gebruik van een camera, smartphone of digitale camera als tool de wereld, je omgeving en jezelf door een andere lens gaat bekijken en o.a dingen of gebeurtenissen in perspectief zet. Zodat je ontspanning, rust, focus, dankbaarheid en zelfcompassie ontwikkelt. Hoe mooi?

 

Waar ik blij van wordt?

Ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer zó graag koppels) en als Fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Liefde. Geluk. Betekenis. Daar word ik heel blij van!

 Ik wil je ontzettend welkom heten op mijn website. Laat je inspireren en motiveren.  Wil je nu onthaasten en klein geluk ervaren?

Download de Mindful Fotograferen Starterskit en meld je aan voor mijn shotlist met waardevolle artikelen en freebies in je inbox. 

Magbo Marketplace New Invite System

  • Discover the new invite system for Magbo Marketplace with advanced functionality and section access.
  • Get your hands on the latest invitation codes including (8ZKX3KTXLK), (XZPZJWVYY0), and (4DO9PEC66T)
  • Explore the newly opened “SEO-links” section and purchase a backlink for just $0.1.
  • Enjoy the benefits of the updated and reusable invitation codes for Magbo Marketplace.
  • magbo Invite codes: 8ZKX3KTXLK