Selecteer een pagina

Create a Life You Love

 

Meld je direct GRATIS aan voor het Slow Down & Zoom In Programma!

 

Gratis Slow Down & Zoom In Programma

Heb je soms ook het gevoel dat je gewoon eens dolgraag wilt ontspannen en kan genieten van (kleine) dingen?
Maar je bent druk druk druk en voelt je gejaagd door alles wat je moet doen en de prestatiedruk van deze maatschappij?
Heb je het dringende gevoel dat het nu echt even tijd is voor jou?
Dat je soms alles gewoon even los wilt laten?
Dat je voor jezelf wilt kiezen?

Maak dan een prachtige, persoonlijke reis met het Slow Down & Zoom In Programma. Dit programma heb ik speciaal ontworpen om ontspanning en helderheid te ervaren en te ontdekken hoe jij jouw leven wilt leven. Naar wat jij belangrijk vindt in het leven. Zodat JIJ je kunt richten op wat JIJ leuk vindt!

Doe direct helemaal GRATIS mee met het Slow Down & Zoom In Programma

Hoe is het voor je als..?

Je leert om volledig te ontspannen?
Je meer rust vind in je hoofd?
Je keuzes maakt vanuit jezelf?
Je met je aandacht in het hier en nu bent?
Je gaat richten op wat je leuk vindt?
Je jezelf minder opgejaagd voelt?
Je veel liever bent voor jezelf?

"To accomplish great things we must first dream, then visualize, then plan, believe and act!'

Visualiseren is dagdromen met een doel versterkt door de kracht van journaling

Over Lia

Als gecertificeerd Lifecoach empower ik vrouwen om vanuit zelfvertrouwen, ontspanning en plezier een gelukkig leven te creëren. Ik help vrouwen die zich nu nog klein houden. Die niet in zichzelf geloven. Maar stiekem weten dat ze zoveel te geven hebben. Potentie hebben. En iets houd je tegen. En dit wil je doorbreken. Je wilt geloven in jezelf. Je wilt groeien. Je wilt met (zelf)vertrouwen in het leven staan. En plezier maken. Genieten. En jij wilt er NU iets aan doen.

En ja, ik vind het megabelangrijk dat je in jezelf gaat geloven. Zodat je gaat groeien. Dat je gaat doen waar je gelukkig van wordt. Want je bent het zo waard! Want hier en nu heb je éénmaal dit leven en het leven is buitengewoon bijzonder. En hoe meer jij doet van waar jij van houdt, hoe meer positieve energie jij uitstraalt naar jouw omgeving. Hoe mooier het leven wordt.

Create A Life You Love

Wat ga je doen en leren met het Slow Down & Zoom In Programma?

In het Slow Down & Zoom in Your Life Programma leer je ontspannen en gaan we inzoomen op jouw leven. Hiervoor gebruik ik visualiseren. Het is een tool die je kunt inzetten om te ontspannen, te focussen, doelen te behalen en te voelen. – Lees hier mijn blog over waarom je zou visualiseren -. De sleutel tot verandering en succes is het hebben van een duidelijk beeld van wat je verlangt en hoe dit voor je voelt als je het realiseert. Met journaling gaan we de kracht van visualiseren versterken. Wie schrijf die blijft! Een journal is een geschreven boek waarin je jouw gedachten, gevoelens, ervaringen, observaties en meer kunt verwoorden. Je kunt het zien als een dagboek. De kracht van journaling zit in het ontdekken van jezelf. Je krijgt helderheid en inzicht. Én, het is ook nog eens een geweldige tool voor mindfullness: in het hier en nu zijn.

 

Wat gaan we in 4 weken doen?

Week 1

De eerste week staat in het teken van Innerlijke Rust & Kalmte: Slow Down! Met een visualisatieoefening gaan we naar een prachtig eiland met een speciaal plekje voor jou. Met de Journal Topics gaan we de visualisatie versterken. Journal Topics zijn vragen of korte opdrachtjes. We werken deze week met een belangrijke vraag!

Inhoud:
– Visualisatie voor Innerlijke Rust en Kalmte
– Journal Topics

Week 2

Jouw Ideale Leven wacht op jou! Deze week gaan we visualiseren en opschrijven hoe jouw ideale leven eruit ziet: inzoomen! Als jij een positieve toekomst voor je ziet, is de kans groter dat er positieve dingen op je pad komen. Je bent helemaal vrij om jouw ideale toekomst te visualiseren. Je mag alles opschrijven. Alles is mogelijk.

Inhoud:
– Visualisatie naar Jouw Toekomstige Ik 
– Journal Topics

Week 3

Onze gedachten zijn krachtig! Wat jij denkt in/over een situatie of gebeurtenis is van grote invloed op jouw gevoelens. Wist je dat ze één van de belangrijkste veroorzakers van stress zijn? Met de visualisatie gaan we onze gedachten opmerken en loslaten. De Journal Topics leren je om op een andere manier naar je gedachten en gebeurtenissen te kijken.

Inhoud:
– Visualisatie voor het Loslaten van Gedachten
– Journal Topics

Week 4

Jij mag jezelf gaan waarderen. Er is namelijk maar 1 iemand zoals jij. Hoe bijzonder is dat? Jij mag er zijn! In de visualisatie van deze week gaan we hier naartoe: naar zelfliefde en vertrouwen. Met de journal topics gaan we kijken hoe jij lief voor jezelf kunt zijn. We sluiten deze week af met een bijzonder waardevolle opdracht.

Inhoud:
– Visualisatie voor Zelfliefde & Vertrouwen
– Journal Topics
– Bijzondere opdracht

Yes, ik meld mij aan voor het gratis Slow Down & Zoom In Programma!

Wil je de kracht van Visualisatie en Journaling ervaren? Wil je leren om volledig te ontspannen en meer rust in je hoofd te creëren? Keuzes maken vanuit jezelf en je richten op wat JIJ leuk vindt? Gewoon elke dag een moment nemen om alles even los te laten en liefdevol voor jezelf te kiezen?